Vieren & Zaken doen

Het Weeshuis vormt het perfecte decor voor het organiseren van bijzondere ontmoetingen. Voor vieren en zaken doen zijn wij graag uw partner. Van gezellige familiebijeenkomsten tot meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Het Weeshuis beschikt over een ideale mix van ingrediënten die wij graag inzetten om samen uw ontmoeting tot een succes te maken.

Vieren…

Iedereen heeft wel eens iets te vieren!  Zet samen met ons uw wensen op een rij, geef delen van de organisatie uit handen en geniet samen met uw familie en vrienden van het moment. De mogelijkheden zijn divers. Van bijvoorbeeld een diner tot een receptie, van een uitgebreide high-tea tot een gezellige oud-Hollandse spellenmiddag met een Bourgondische BBQ. Om het gemakkelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden op een rij gezet. Mocht u eigen ideeën hebben, laat het ons weten.

Trouwen…

Vier deze bijzondere dag bij het Weeshuis. Of maak er meteen een twee dagen van! Het Weeshuis is qua uitstraling en grootte de ideale locatie om er exclusief en met een select gezelschap uw bruiloft te vieren. Beleef dit moment met elkaar en zonder haast. Trouwen (misschien wel in de tuin), lunchen, toasten, dineren, feliciteren, feesten, overnachten en ontbijten, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Beleeft u deze dag liever iets minder uitgebreid dan kan dat natuurlijk ook! Trouwen is immers maatwerk.

Zaken doen…

Zoekt u alleen een locatie om te vergaderen of bent u op zoek naar een inspirerende en intieme omgeving om samen met uw team meerdere dagen aan de slag te gaan? Het Weeshuis is een prima uitvalbasis voor allerlei zakelijke ontmoetingen. Wij beschikken over een goed geoutilleerde vergaderzaal waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten vergaderarrangementen. Voor de verzorging van de inwendige mens kunt u terecht in ons restaurant of op het tuinterras. Voor de afwisseling zijn wij uw partner bij het verzorgen van leuke inspannende en ontspannende activiteiten op het eigen terrein of in de omgeving. Sluit uw dag af met een heerlijk diner of een Bourgondische  BQQ. Blijf lekker overnachten om de volgende morgen weer ontspannen en op tijd verder te gaan!