Nostalgische Winterkermis

bij Het Weeshuis in Bolsward

Terug in de tijd met een warm winters avontuur voor jong en oud…

De kou is in het land, de dagen worden korter, Bolsward maakt zich in het kader van ‘Winter in Bolsward’ op voor een nieuwe activiteit.  Op 27 en 28 december herleven oude tijden bij Het Weeshuis en wordt de stad getrakteerd op een heuse nostalgische winterkermis.

Op uitnodiging van de oude voogdes van het Weeshuis stelt kermisfamilie Horvath deze dagen haar nostalgische attracties op bij Het Weeshuis en nodigt alle Bolswarders uit voor een sfeervol festijn.

De bezoeker stapt terug in de tijd, maakt kennis met de oude bewoners van het Weeshuis, de nostalgische kermis van familie Horvath en kan genieten van leuke activiteiten, attracties, sfeervolle verlichting, muziek, warme vuren, poffertjes, suikerspinnen en warme chocolademelk.

Wat is er allemaal te beleven: zweefmolentje, luchtschommel, kop van Jut, vlooiencircus, waarzegster, speurtocht, oud Hollandse spelletjes, ouderwets draaiorgel, schmincken, (w)ezels Jonas en Grotius, spannende verhalenkelder, diverse ‘oude’ personages, openstelling kaarsverlicht Weeshuis, poffertjes, suikerspinnen, popcorn, bourgondische zwenkgrill met broodjes winterworst, vuurkorven met marshmallows roosteren, glühwein en chocomelk!

Praktische informatie:

Data:                            Zaterdag 27 en zondag 28 december 2014
Locatie:                       Het Weeshuis, Bolsward
Tijden:                         17.00 tot 21.00 uur
Entree:                        € 5,00 per persoon (inclusief attracties)
Parkeren:                   Komt u met de auto parkeer dan op Plein 1455. Vanaf daar is het 5 minuten lopen.

Tot ziens op de Winterkermis!

flyer Winterkermis voorkant          flyer Winterkermis achterkant